Titel Muziekschool NIWIGI
Titel Muziekschool NIWIGI
Titel Muziekschool NIWIGI

Muziekschool Niwigi

Iets over mij zelf, mijn naam is Nicole Wilms-Gielkens.
Na mijn studie aan het conservatorium in Maastricht afstudeerrichting el. orgel. heb ik diverse jaren gewerkt aan muziekscholen in Duitsland als el.orgel en keyboarddocent. Ik geef nu al zo'n 30 jaar les in de vakken keyboard, elektronisch orgel en elektronische piano.

Muziekschool

Sinds 21 jaar werk ik nu in mijn eigen muziekschool NIWIGI waar ik naast de bovengenoemde instrumenten ook Waldhoorn en ander koperblazers doceer. Het staatsexamen Waldhoorn heb ik gehaald tijdens mijn werk aan de muziekscholen. AMV met blokfluit als vooropleiding voor de fanfare, twee ouderenkoren  een profaan-koor , kinderkoor en kerkorganist maken het plaatje compleet. Sinds september 2006 ben ik begonnen aan de studie Muziek op Schoot en ben nu al weer 14 jaar mijn eigen groepen aan het draaien in Montfort.

Verder ben ik ook docente waldhoorn, en doe ik de vooropleiding van de jeugd voor fanfare St. Paulis te Maria-Hoop.

Op deze pagina wil ik u kennis laten maken met mijn manier van werken met de leerlingen. Iedereen van 4 maanden tot 80 jaar is van harte welkom om deze fantastische hobby te delen met mij en de rest van mijn leerlingen. De ideale leeftijd om te beginnen met een instrument te bespelen is 7 a 8 jaar. Maar niet getreurd het kan ook echt ouder.

Fotoimpressies

Onze lessen

Zomer voorspeelmiddag

Trotse ouders filmen de prestatie van hun kind

Muziek op schoot onder de kerk in Montfort

Bibliorura Voorlezen met muziek op schoot

Concours - concerten - orkesten

Diverse optredens

Concours

Concert

Koor

Orkest

Voorspeelmiddag

Hier ziet u een voorbeeld van een voorspeelmiddag waar blokfluitleerlingen samen met de elektronisch Toetsenisten en twee kinderkoren samen een mooie middag verzorgen voor de mensen in een bejaardetehuis in de buurt.

Voorspeelmiddag

Voorspeelmiddag

Voorspeelmiddag

Voorspeelmiddag